Testimoniale

“Cu ceva timp în urmă am pornit în marea aventură a căutării de muzică pentru evenimentul ce urma a ne marca viața dimpreună. Nu credeam că va fi greu, pentru ca piața e plină de firme care se ocupă cu aducerea unor boxe prin care (să trântească) se va auzi muzică dirijată dintr-un laptop la evenimentul tău. Doar că noi voiam să nu avem grija playlistului, sau a ordinii în care se vor asculta melodiile, ci voiam ca fiecare dintre acestea să fie pentru momentul potrivit. Voiam mai mult. Voiam sprijin și îndrumare de la niște specialiști. Și i-am găsit: Sound-Party! Dj.-ul a știut cum să ne îndrume spre cea mai reușită petrecere pe care ne-o puteam imagina! Melodiile se succedau logic, fără greutate, parcă erau dintotdeauna ascultate așa, și nu altfel, calitatea sunetului era incredibilă iar jocul de lumini te ducea într-o lume de poveste. Volumul boxelor a fost potrivit sălii în care s-a desfășurat evenimentul și toată lumea a fost mulțumită, iar asta s-a văzut la finalul evenimentului, credeți-mă 🙂”

Camelia si Cristian

“Muzica bine aleasa, cu stil as putea spune, boxe si lumini ultimul racnet, seriozitate si raport excelent calitate-pret. Recomandam pentru un party to remember.”

Anca, Alex si Vladut

“Echipa profesionista. Suntem foarte multumiti de cum a iesit evenimentul nostru cu Sound Party. Recomand tuturor care doresc un eveniment de succes.”
Bogdan si Cezara

“Pe DJ Miki l-am cunoscut in vara lui 2013, cu ajutorul unei cautari pe Google si al unui website pe atunci nu foarte impresionant, dar pe care stiuse sa aseze cateva vorbe sincere si multe cratime in locurile potrivite. A venit la “business-meeting” inarmat cu un laptop si aceleasi vorbe sincere. Si multe :)! Despre miri si cea mai fericita zi din viata lor de cuplu, despre lumini, fum greu, platane si boxe. Dar mai ales despre muzica! Omul era un melanj reusit intre o enciclopedie muzicala si un tonomat ambulat functionand fara fise. Avea o singura ”hiba”, si aceea asumata:
“ – Sa stiti ca nu pun manele! Dar nu cred ca ar fi fost cazul….”
Nu ar fi fost :)! Au urmat cateva intrebari legate de ce muzica ne, sau nu ne, place. Nu prea apucam sa raspundem, ne privea si dadea singur raspunsul.
La nunta din toamna nu a putut fi prezent personal, fusese rezervat de alti miri. Ne-a asigurat insa ca nu ii vom simti lipsa, colaboratorii Sound Party urmand sa il reprezinte la cel mai inalt nivel. Au fost si lumini, si fum greu, si boxe, si un DJ extrem de talentat, cu o tinuta si un bun simt ireprosabile – Bogdan Magazie. Dar mai presus de toate a fost muzica! Multa si foarte, foarte buna! Pentru toate acestea ne bucuram sa le putem multumi din nou astazi si ii asteptam curand la botez! :)”

Anca si Bogdan

Inline
Sound Party
Inline
Sound Party