Sonorizare

PACHET STANDARD:
– PUPITRU MIXAJ
– 2 BOXE RCF 700W
– 1 MICROFON WIRELESS SHURE
PRET PACHET: 250 EURO
Acest pachet este recomandat evenimentelor foarte mici, cu pana la 40 de persoane (cununii, botezuri, aniversari, petreceri pentru copii, majorate, EXCLUS NUNTI!). Nu exista o limita de timp a acestui serviciu!

PACHET SPECIAL:
– PUPITRU MIXAJ
– 2 BOXE QSC 1000W
– 1 MICROFON WIRELESS SHURE
PRET PACHET: 300 EURO
Acest pachet este recomandat evenimentelor mici, cu pana la 80 de persoane (nunti mici, petreceri corporate, team-buildinguri, banchete, petreceri de Craciun). Nu exista o limita de timp a acestui serviciu!

PACHET BEST:
– PUPITRU MIXAJ
– 2 BOXE QSC 1000W
– 1 BASS QSC 1500W
– 2 MICROFOANE WIRELESS SHURE
PRET PACHET: 350 EURO
Acest pachet este recomandat evenimentelor medii, cu pana la 120 de persoane (nunti medii, petreceri corporate, baluri de absolvire, balul bobocilor, revelioane). Nu exista o limita de timp a acestui serviciu!

PACHET LUX:
– PUPITRU MIXAJ
– 2 BOXE QSC 1000W
– 2 BASS QSC 3000W
– 2 MICROFOANE WIRELESS SHURE
PRET PACHET: 400 EURO
Acest pachet este recomandat evenimentelor mari, intre 120-200 de persoane (nunti mari, petreceri corporate, baluri de absolvire, balul bobocilor, revelioane). Nu exista o limita de timp a acestui serviciu!

Pentru evenimentele cu peste 200 de persoane va rugam sa ne contactati pentru stabilirea unui pachet de sunet potrivit dimensiunii salii si numarului de invitati!
Aceste pachete sunt orientative si ele se pot rearanja, in functie de cererile clientului. Va sfatuim sa ne consultati inainte de a alege un pachet de sunet!

Dispunem de o gama variata de muzica de nunta, muzica de botez, muzica de petrecere, muzica de banchet, muzica de majorat, incepand cu anii ’50 pana in zilele noastre: retro, rock’n’roll, dance, reggae, italo-dance, r’n’b, hip-hop, soul, reggaeton, house, hore, sarbe din toate colturile tarii, geamparale, romaneasca veche, greceasca, turceasca, arabeasca, indiana, africana, valsuri, tangouri, cafe concert, rock, balade, blues, muzica de relaxare gen buddha bar…

Inline
Sound Party
Inline
Sound Party